Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

2024. március 28. csütörtök

Kömlőd község

Kömlőd

Ovis Farsang 2017.

Az idei évben ismét fergeteges hangulat jellemezte óvodánk télűző farsangi mulatságunkat.

Hagyományainknak megfelelően közös farsangi tánccal, mókás verssel, télűző kikiáltóval köszöntöttük a közönséget. Majd a szép számmal megjelent „babák”, a leendő ovisok kezdték a jelmezes felvonulást. Ők szüleik kíséretével mutatták meg maskarájukat. A legkisebb fellépőnk alig múlt hat hónapos és egyetlen sírás nélkül, szemmel láthatóan is élvezte a sokadalmat „ kistörpés” jelmezében.

A babák felvonulása után a Napsugár csoport egyéni jelmezbemutatója késztette tapsra a közönséget. Meseszereplők széles skálája vonult végig a színpadon. Hercegnő, farkasember, kisegér ( egy macskával a kezében J ) karácsonyi manó, dínó , rendőr, fegyveres szellem…stb. Majd a Maci csoport pókja, pókhálója, pókemberei szőtték a színpadi eseményeket behálózva a további szereplőket: boszorkányt, a Jégvarázsból Annát , oroszlánt, kutyust, bokszolót.

Az egyéni jelmezek után a csoporttáncok következtek. A Napsugár csoport minden tagja bohócnak öltözve lejtett egy vidám táncot. A produkció végére előkerültek a bohóchangszerek is, melyekkel héthatárra szóló csinnadrattát csaptak, de aztán megjelent a Maci csoport takarító brigádja, és fergeteges táncukkal szó szerint is mindenkit lesöpörtek a színpadról: Hol vixeltek, hol twisteltek ,mert köztudott „ De szép buli után a takarítás…”

Miután rend lett a színpadon más hajókra eveztünk: A nevelőtestület tagjai meglepetés táncukhoz matrózoknak öltöztek, felhúzták a vitorlát, hol az evezőlapáttal, hol táncaikkal, de felszántották a színpadot . Megküzdöttek a szörnnyel , és megígérték,hogy : „ Nem szállunk ki a hajóból…..Nem…NEM….. NEM …

A műsorszámok után kinyitott a büfé: szendvics, sütemény, tombola, zene-tánc tette teljessé ezt a szombat délutánt.

Itt szeretnénk megköszönni MINDENKINEK , aki bármilyen formában is hozzájárult e nap sikeréhez. Mindenkinek köszönjük a nagyon sok felajánlást, a segítséget, támogatást és a részvételt!

A fergeteges hangulatot bizonyító képsorok a komlod.hu , Galéria oldalán találhatók.

2017.02.17.

Please publish modules in offcanvas position.