Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

2019. augusztus 23. péntek

Kömlőd község

Kömlőd

Hogy mik vannak benne ?!

A képen látható dolgok a szennyvíz végátemelő szivattyúból kerülnek ki szinte napi rendszerességgel.

Egy héten egyszer biztosan ezek miatt a dolgok miatt tömődik el, megy tönkre a nagy átemelő szivattyú.

Nem olyan régen már második szivattyút vásárolta az önkormányzat mert már a használt az javíthatatlan volt.

 

Elárulom önöknek 1.500.000 forintjába került a községnek. Azóta már az új szivattyú is átesett egy tejes felújításon, mert a megmutatott dolgok teljesen tönkre teszik. Ez az összeg éppen annyi, mint amennyiért egy jó hosszú járda szakaszt tudunk megépíteni.

Azt is elárulom mik ezek a dolgok, amiket a szivattyú nem tud magán átpréselni. Tisztasági kendők, szárnyas betétek, pelenkák, drót darabok. Volt már benne, kanál, villa, borotva meg még sok rejtélyes dolog. Ezeket a szakembereknek kell kiszedni, miután a szivattyú beszorult és megállt. Ekkor következik be az, hogy a túlfolyón pedig a szennyvíz a kömlődi vízfolyásba ömlik közvetlenül.

Kedves Kömlődiek! kell e kérnem, hogy ne dobáljanak bele a WC-be ilyen dolgokat? Ha kérnem kell, akkor megteszem. Kérem ne dobáljanak ilyen dolgokat a WC-be. A falu fizeti meg az árát. Magam jobban szeretnék például járdát, utat építeni, vagy éppen óvodai játékot vásárolni. Éppen három darab EU szabványos játszótéri csúszdát lehetne a fentebb említett árból vásárolni.

Nos ezek vannak!

Bogáth István polgármester

2017.04.11.

Please publish modules in offcanvas position.