Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

2024. május 24. péntek

Kömlőd község

Kömlőd

Diákrendőr kerestetik

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és Tatabánya Megyei Jogú Város anyagi támogatásával, a Bűnmegelőzési Osztály szakmai támogatásával a Tatabányai Rendőrkapitányság önkéntes nyári idegenforgalmi diákrendőr programot indít.

A program célja, hogy az idegenforgalmilag  frekventált városrészekben (Gyémánt fürdő, városközpont, Turul környéke) ezzel a módszerrel segítsük a turisták felvilágosítását, segítését, a bűncselekmények megelőzését.

A program kiváló lehetőséget nyújt a középiskolás diákoknak ahhoz, hogy a Rendőrség munkájába betekintést nyerjenek, megismerkedjenek a kollégákkal.

A program keretén belül a diákok a fenti logóval ellátott pólót kapnak egyenruhaként, és figyelemfelhívó szóróanyaggal járják a város és a strand területét. A napi munkát a Tatabányai Rendőrkapitányság koordinálja. A diákok minden reggel eligazítást kapnak. A napi szolgálatbeosztást a Tatabányai Rendőrkapitányság szabja meg a diákokkal egyeztetve.

20 fő jelentkezését várjuk.

A jelentkezési lapokat a www.police.hu/komarom weboldalról lehet letölteni.

A jelentkezési lapokat kérjük a következő címre megküldeni 2012. július 5-ig:

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnmegelőzési Osztály

2800. Tatabánya, Komáromi u. 2.

Vagy e-mail-ben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2012.06.25.

Please publish modules in offcanvas position.