Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

2024. május 24. péntek

Kömlőd község

Kömlőd

Búcsúzott az intézményvezető

Bensőséges ünnepség keretében köszöntötte pénteken délután az önkormányzat a községháza, az egészségügy és gyermekintézmények köztisztviselőit, közalkalmazottait.

Mint Kiss Ferenc polgármester fogalmazott, ők azok, akik munkája nélkül ellehetetlenülne a lakosság megfelelő színvonalú ellátása, ők azok, akik a hivatalban, az orvosi rendelőben, a védőnői szolgálatban, az iskolában, illetve az óvodában magas színvonalon látják el feladataikat.

Mindenhol vannak problémák, de ezeket az említett szakterületek pedagógusai, egészségügyi dolgozói, köztisztviselői és kisegítő közalkalmazottai legjobb tudásuk szerint oldják meg, ugyanakkor a mai bizonytalan, átszervezésekkel nehezített helyzetben is magas szinten szolgálják Kömlőd lakóit.

Az ünnepségen Schvarczé Stieber Rita jegyző köszönt el a nyugdíjba vonuló Gulyásné Molnár Judit tagintézmény-vezetőtől, akinek édesapja is tanár volt, s aki 22 évvel ezelőtt kezdte pedagógus munkáját a községben. Tanított biológiát, földrajzot, technikát és éneket, és hosszú ideig igazgatta az iskolát. Hivatása mellett aktív részese volt a falu közösségi életének. Hivatalosan már tavaly elérte a nyugdíjkorhatárt, de a most befejeződő tanévet még végigvitte.

Pál apostol levelének egyik gondolatát némileg átfogalmazva így hangzott a búcsúmondat: A jó harcot megharcoltad, a pályát végig futottad.

2012.06.30.

Please publish modules in offcanvas position.